دومین رویداد سرمایه گذاری خطرپذیر استان یزد

دومین رویداد سرمایه گذاری خطرپذیر استان یزد

به گزارش، سپهر گفت: در رویداد سرمایه گذاری خطرپذیر استان یزد ۱۴ شرکت فناور به منظور جذب سرمایه گذار برای توسعه کسب و کار خود به دو صورت رو در رو و کنفرانسی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود را ارائه کردند.


رئیس صندوق پژوهش و توسعه فناوری استان یزد ادامه داد: ۲۴ سرمایه گذار هم برای جلب ایده‌های برتر برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در این دوره از رویداد حضور داشتند.


وی گفت: از آنجا که سرمایه گذاری در این بخش همراه با ریسک است از این نوع رویداد‌ها به عنوان رویداد سرمایه گذاری خطر پذیر یاد می‌شود و برگزاری این رویداد‌ها فصلی است.


رئیس صندوق پژوهش و توسعه فناوری استان یزد گفت: در اولین رویداد استان دو شرکت دانش بنیان موفق شدند برای توسعه کسب و کار خود دو سرمایه گذار را جذب کنند.


سپهر افزود: پیش بینی می‌شود حداقل پنج شرکت فناور در این دوره از رویداد بتوانند نظر سرمایه گزار‌ها را جلب کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2